web en manteniment

Per qüestions de millora de la web, la botiga online romandrà tancada un temps indeterminat fins que tinguem la certesa del seu bon funcionament. Aquest últim any hem tingut diferents problemes a la botiga que no hem pogut solucionar. Creiem que és el moment de parar, solucionar-ho i al remat poder oferir un bon servei i atenció. Tot consell serà benvingut. Disculpeu les molèsties,

important

·el servei d'estampació i producció tèxtil segueix obert·

Cendra Gràfica Coop.V a més de ser part de la marca de roba Ubeefe també és un taller d’estampació artesanal i producció tèxtil amb perspectiva feminista, sostenible i de proximitat. Podem estampar el vostre disseny en samarretes, bosses, paper i qualsevol cosa que vos passe pel cap.

cendra també és la nostra marca de roba bàsica

Cendra és la marca de roba ètica, sostenible i transparent per a que tots els col·lectius, marques, empreses o associacions tingueu la possibilitat de fer el vostre marxandatge de la forma més sostenible i local possible.

Ens agrada treballar amb projectes molt diversos aconseguint resultats únics i originals, i alhora fer créixer juntes la producció ètica, local i cooperativa. Si vos agraden els nostres valors i voleu treballar amb nosaltres, podeu posar-vos en contacte emplenant el formulari que hi ha al final de la plana o enviant un correu a cendraserigrafia@gmail.com

Estampació

Local

Artesanal

Sostenible

Transparent

Treballem amb proveïdors de comerç just i producció local. Així també reduïm la petjada ecològica.

Treballem de forma artesanal estampant una a una cada peça cuidant cada detall.

Les nostres tintes a l’aigua són ecològiques. També treballem amb teixits reciclats i orgànics.

Ens comprometem amb la transparència sobre la procedència i procés de producció.

altres serveis

Costura

Disseny

Brodats

Productes creats des de zero o personalitzats per a que el facen més vostre.

Oferim servei de disseny i il·lustració per a plasmar i donar forma al vostre projecte.

Si necessiteu personalitzar els vostres productes amb brodats, també vos ho podem oferir.

marques

CENDRA GRÀFICA COOP.V  seleccionem amb cura els nostres proveïdors. B&C, Stanley Stella i Continental Clothing, les tres les marques d’importació que utilitzem estan confeccionades exclusivament sota certificats que garanteixen un treball just, la utilització de teixits reciclats i de cotó orgànic, la no explotació animal i també garanteixen que no contenen substàncies nocives.

També hem creat CENDRA, la nostra marca bàsica produïda localment de forma ètica i sostenible, a la Costera, la nostra comarca. Per a que tots els col·lectius, marques, empreses o associacions tingueu la possibilitat de fer el vostre marxandatge de la forma més sostenible i local possible. D’eixa manera fomentem juntes la producció local i el treball just a la nostra terreta i alhora reduïm la nostra petjada ecològica.

 

certificats

Contacte

    Accepte la política de privacitat

    Add to cart